7 RŮZNÝCH PODOB BADMINTONU

25.06.2024 09:01

Červen 24 v plném proudu a život našeho klubu nám opět přinesl řadu neopakovatelných zážitků a různých podob badmintonu.

První akcí bylo MM Španělska v přímořském letovisku Allicante. Na tomto turnaji BE junior circut U19 startovala Malvína Skrčená. Startovala ve všech disciplínách největšího úspěchu dosáhla ve čtyřhře dívek, kdy došla společně s Nelou Flíglovou do druhého kola. Zde odehrály výborný druhý set proti 2. nasazeným hráčkám.

Po návratu ze Španělska nás čekal organizační úkol v podobě přípravy badmintonových kurtů v kladenské BIOS hale pro akci Středočeského kraje – Středočeské hry. Příprava se povedla a účastníci si turnaj užili v maximálním nasazením a spokojenosti, díky za příležitost.

I naši nejmladší makají i v červnu a měli jsme pro ně připraveny soutěže dovednostní a nejlépe v žonglování dopadl Václav Růžička, který nažongloval 1014x, parádní výkon a těšíme se na další v září.

V rámci udržování „frondšaftů“ jsme navázali na setkání, které probíhalo cca pře 15lety a část juniorů za odměnu vyrazila na přátelský trénink do německého Landshutu. Bylo to řpíjemné sportovní setkání s přáteli a už se těšíme na přátelské utkání mezi oběma kluby.

Hned v sobotu po páteční návštěvě Německa jsme uspořádali oslavu 140tin dvou zakládajícím členům Jiřímu Modlingerovi a Zdeňkovi Homolkovi. Součástí tohoto životního jubilea bylo i připomenutí 55let od založení našeho klubu.

Týden na to jsme vyrazili na vodu pod názvem BaC na vodě a jsem rád, že řady účastníků této minimálně 10ti leté tradice se stále rozšiřují a kdo se přidá za rok?

V tomto týdnu probíhá nádherná sportovní akce v Českých Budějovicích, která není nic menšího než LETNÍ OLYMPIÁDA DĚTÍ A MLÁDEŽE. Na této akci reprezentuje Středočeský kraj a náš klub náš hráč Nataniel Skrčený. Jak se jemu a dalším sportovcům daří můžete sledovat na webu: www.olympijskytym.cz/olympic/olympiada-deti-a-mladeze-2024

Měsíc červen je měsícem posledním před krátkou letní přestávkou, po které se vrhneme do letní přípravy, která bude zakončena klubovým soustředěním. Tak hezké léto a připravte se na výzvy, které si pro vás připravíme.

Děkujeme všem za reprezentaci klubu, podporu klubu a makejte dál.

 

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno