GPA HRADEC KRÁLOVÉ

29.09.2024 19:36

Dne 21.9.2024 se v Hradci Králové uskutečnil tradiční podzimní turnaj GPA U19, kde jako 

 jediná kladenská hráčka startovala Malvína Skrčená, a to v párových disciplínách. Ve smíšené čtyřhře se Malví společně s J. Raškou (BK Kopřivnice) probojovali až do druhého kola kde na ně čekal nasazený pár D. Kerpl a V. Sedláčková. Po krásném třísetovém zápase se ale z výhry radoval nasazený pár Kerpl a Sedláčková. Malví s Kubou si ale ze zápasu berou cenné zkušenosti. 

Do odpoledne Malví nabrala síly a bojovnost lvice, aby se mohla vrhnout do dámské čtyřhry. Společně se Sárkou Grednerovou (TJ Orlová – Lutyně, z.s.) musely nejdříve, jako jediný pár, překonat nejprve předkolo, ve kterém na ně čekaly A. Dvořáková a K. Vnoučková, se kterými holky naposledy prohrály. Nedaly se však zastrašit a šly do zápasu s klidnou a dobře nastavenou hlavou. Po opět velmi těsném a napínavé třísetovém zápase se mohly konečně radovat Malví se Sárkou a trenér Dan Skrčený, který měl dostatečné nervy celý zápas sledovat. Další zapas už pro holky bohužel tak radostný nebyl. Chytrou a nepříjemnou hrou je zaskočil pár E. Mikešová a E. Osičková. “Na vítězství si holt budeme ještě muset počkat.” Dodala Skrčená po zápase s úsměvem. 

I přes to, že jsme si z Hradce žádnou placku neodvezli, máme teď alespoň větší motivaci trénovat, a i zkušenosti jsou občas důležitější než výhra.

Poděkování: YONEX, Město Kladno, Středočeský kraj

26.9.2024 Skrčená

 

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno