GPA U 15

02.10.2024 08:08

Předposlední zářijový víkend byl ve znamení klasického podzimního času a zároveň i turnaje v Českém Krumlově kategorie U15, kam zamířila naše Kája Charvátová. Bylo nám jasné, že úspěchem už bylo i samotné kvalifikování na turnaj tohoto typu, kde konkurence je již opravdu vysoká nicméně odhodlání potrápit soupeře a projít nějakým tím kolem bylo znát.

V mixu Kája nastupuje s Vildou Čavojským z libereckého Vesce, se kterým si zkusí i pár dalších turnajů a uvidíme za pár měsíců, zda se souhra  projeví. Tento jejich první společný turnaj přeci jen nese známky nervozity a zbytečného respektu. 1.set je poznamenán zbytečnými chybami a několika výhozy, které končí téměř všechny v autu. 2.set je lepší, ale je znát větší sehranost a vyspělost soupeřů. Výsledek 16-21 už  ukazuje možnost zahrát pěkný zápas i výše postavenými soupeři.
K singlu Kája nastupuje proti soupeřce z Hamru. Prohra s výsledkem 14-21 a 15-21  bolí, protože se jednalo o jeden z lepších losů ,nicméně to je život a jen nám ukázal, že je třeba zabrat na trénincích a zejména pohybově se takto kvalitním hráčkám vyrovnávat.
Do čtyřhry je Kája spárována tak trochu naslepo těsně před turnajem s další hráčkou z Hamrů a aby toho nebylo málo, nastupují proti dvojicí z Hamrů :). Los si  s námi pohrál... Výsledek 16-21 a 10-21 odpovídá průběhu na kurtu a zkušenost se projevuje.
Není proč věšet hlavu, zkušenost dobrá a za rok ve stejné kategorii věřme v podstatně lepší výsledek.


 
Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno