OD KLADNA AŽ DO ÚSTÍ MEDAILE SE PRO NÁS TŘPYTÍ

10.10.2024 10:12

Dne 5.9 se uskutečnil turnaj GPC U17 v Ústí nad Labem. Za náš klub nastoupil pouze Jakub Svoboda a hrál singl a debl s Matějem Trupem z TJ Baníku Most. V singlu se Kuba v pohodě dostal přes první kolo, a přes druhé kolo se po stejně klidném výkonu dostal do semifinále, ale tam Kubova cesta singlem skončila po prohře proti svému deblistovi. Kluci se v deblu po dvou zápasech dostali do finále, kde ale nestačili na soupeře, a tak si Kuba odvezl stříbrnou medaily z deblu a bronzovou ze singlu.

autor: J. Svoboda

V neděli 6.10.24 jsme uspořádali další ze série dvojturnajů GPC– tentokrát to byly kategorie U15 a U19. V početném startovním poli se objevilo několik našich hráčů – K. Charvátová, S. Mikolášová, O. Krupka, N. Skrčený – kategorie U15 a M. Skrčená, Š. Kruncl s V. Jonášem v kategorii U19. Startovní pole obou kategorií mělo celkem…..

Naši hráči turnajem prolétli jako komety a nechali na svých raketách pořádnou řádku skalpů svých soupeřů a byla z toho pěkná sbírka medailí:

1x zlato čtyřhra chlapci U15 – Skrčený – Červenka (BK Králův Dvůr)

2x stříbro čtyřhra dívky U15 – Charvátová – Kuglerová a U19 Skrčená – Tománková

4x bronz mix Skrčený – Weberová, Čavojský – Charvátová, dvouhra Skrčený a Skrčená

Opět se jednalo o úspěšný turnaj, jak pořadatelsky – poděkování patří p. Skrčené a p. Charvátovi za pomoc s cateringem, tak hráčsky, kdy naši hráči potvrdili vzrůstající výkonnost.

autor: D. Skrčený

 

Zpět

Vyhledávání

© BaC Kladno 2012

Vytvořeno editory BaC Kladno